. AllerGzyme™ 

. AllerGzyme™

365 kr

Se fliken "AKTUELL INFO"

Ange din e-post nedan så skickar vi en e-post när produkten åter finns i lager.

Produktinformation


Översikt
AllerGzyme™

AllerGzyme™ är en synergistisk kombination av enzymer som bryter ner svårsmälta proteiner. Den är utformad för att minimera de negativa effekterna vid konsumtion av gluten, mejeri, soja, ägg, vassle, kasein, mandel, jordnötter, ris, ärter och fiskproteiner.

Denna produkt är inte avsedd för personer med celiaki eller matallergi, utan snarare för personer med mildare känslighet och intolerans, som upplever besvärande symtom i samband med intag av ovan nämnda livsmedel.

En produkt för den verkliga världen

I en idealiska värld skulle vi helt avstå från livsmedel som vi inte mår bra av. Men även under de bästa omständigheterna kan det vara svårt vid exempelvis resor, middagar och restaurangbesök att helt utesluta dessa födoämnen.

AllerGzyme ™ är en idealisk produkt att använda när sammansättningen av en måltid är okänd eller när man vill "fuska" lite med måltiden.

AllerGzyme ™ är en kraftfull blandning av enzymer som bryter ned svårsmälta proteiner. Den är utformad för att minimera negativa effekter vid tillfällig konsumtion av gluten, mejeri, soja, ägg, vassle, kasein, mandel, jordnötter, ris, ärt- och fiskproteiner hos individer som är känsliga för dem.

Det är inte avsedd för dem med celiaki, anafylaktiska eller allergiska reaktioner på livsmedel eller vid allvarliga allergier mot gluten eller andra ovannämnda livsmedel, utan snarare för personer med mildare känslighet och intolerans, som upplever besvärande symtom i samband med intag av ovan nämnda livsmedel.

När proteiner inte smälts ordentligt och bryts ner helt kan intakta fragment absorberas i blodomloppet, vilket får kroppen att reagera med ett inflammatoriskt svar på dessa oväntade proteiner. AllerGzyme ™ hjälper till att bryta ner proteiner och minimera dessa effekter.


MJÖLKFRI – VEGETABILISK – GLUTENFRI - SOJAFRI - NON-GMO


Rekommenderad dos 
1 kapsel till varje måltid.


Forskningsstudier referenser

Heather A. Wiera and Robert J. Kuhnb. Pancreatic enzyme supplementation. Curr. Opin. Pediatr. 2011;23:541–544. [PubMed[Google Scholar]

Kanabar D., Randhawa M., Clayton P. Improvemento of symptoms in infant colic following reduction of lactose load with lactase. J. Hum. Nutr. Diet. 2001;14:359–363. [PubMed[Google Scholar]

Mitea C., Havenaar R., Drijfhout J.W., Edens L., Dekking L., Koning F. Efficient degradation of gluten by a prolyl endoprotease in a gastrointestinal model: implication for coeliac disease. Gut. 2008;57:25–32. [PubMed[Google Scholar]

SelimoÄŸlu M.A., Karabiber H. Celiac disease: prevention and treatment. J. Clin. Gastroenterol. 2010;44(1):4–8. [PubMed[Google Scholar]

Roxas M. The role of enzyme supplementation in digestive disorders. Altern. Med. Rev. 2008;13(4):307–314. [PubMed[Google Scholar]

Zorn J. Experiences with substitution therapy using a new pancreatic enzyme of plant origin. Fortschr. Med. 1978;96:1941–1943. [PubMed[Google Scholar]

Griffin S.M., Alderson D., Farndon J.R. Acid resistant lipase as replacement therapy in chronic pancreatic exocrine insufficiency: a study in dogs. Gut. 1989;30:1012–1015. [PMC free article] [PubMed[Google Scholar]

Hausch F., Shan L., Santiago N.A., Gray G.M., Khosla C. Intestinal digestive resistance of immunodominant gliadin peptides. Am. J. Physiol. Gastrointest. Liver Physiol. 2002;283(4):G996–G1003. [PubMed[Google Scholar]

Gass J., Bethune M.T., Siegel M., Spencer A., Khosla C. Combination enzyme therapy for gastric digestion of dietary gluten in patients with celiac sprue. Gastroenterology. 2007;133:472–480. [PubMed[Google Scholar]

Bang Jørgensen B., Thorsgaard Pedersen N., Worning H. Short report: lipid and vitamin B12 malassimilation in pancreatic insufficiency. Aliment. Pharmacol. Ther. 1991;5:207–210. [PubMed[Google Scholar]


Kvalitet är Designs for Health främsta prioritet
Designs for Health (DFH) framställer högkvalitativa kosttillskott. För att uppnå detta mål producerar DFH kosttillskott i egen produktionsanläggning där tillverkningsprocessen är grundligt kontrollerad. DFH har avancerade kvalitetssäkringsprogram och överträffar både bransch- och regelstandard för att säkerställa optimal kvalitet och tillse att produkterna är fria från miljöföroreningar. DFH´s produkter framställs i *FDA-inspekterade anläggningar.

Designs for Health kvalitetssäkringsprogram innefattar bland annat:
Designs for Health kvalitets säkring överstiger industristandarder för kvalitet. Deras omfattande utvärderingskriterier är utformade för att bekräfta alla aspekter som påverkar kvalitet och effekt, särskilt:

·         Renhet

·         Kvalitet

·         Styrka

·         Sammansättning

Från råvaruval genom tillverkning till frakt av den färdiga produkten följer Designs for Health de strängaste kvalitetskontrollstandarderna. Varje steg i processen kontrolleras noggrant och garanterar att deras kunder får konsekvent kraftfulla och effektiva kosttillskott varje gång de beställer.

Produkten är inte ämnad att behandla sjukdom.

ALLERGZYME

Näringsdeklaration

Innehåll i 1 kapsel

Mängd

DRI

 

 

 

Glutalytic®

350mg

*

   Endo-peptidas komplex

75.000HUT/500 SAPU

*

   Exo-peptidas komplex

125 DPPIV

*

Proteas

30 000PC

*

Bromelain

500 000PU

*

 

 

 

 

Ingredienser: Glutalytic, cellulosa, mikrokristallin cellulosa, medellångkedjiga fettsyror,
bromelain, proteas.