. Plant Enzyme Digestive Formula 

. Plant Enzyme Digestive Formula

252 kr

Se fliken "AKTUELL INFO"

Ange din e-post nedan så skickar vi en e-post när produkten åter finns i lager.

Produktinformation

 
Översikt
Plant Enzyme Digestive Formula innehåller stöd för att smälta alla tre makronäringsämnena: kolhydrater, proteiner och fetter.

Denna produkt innehåller också laktas för matsmältningen av laktos - ”mjölksocker” *

Den är utmärkt för förbättrad matsmältning av vegetabiliska livsmedel som korn och bönor, liksom mejeriprodukter, som ofta framkallar matsmältningsbesvär.

Plant Enzyme Digestive Formula innehåller inga animaliska produkter. Den har en vegetabilisk kapsel och är därför även optimal för vegetarianer.

Det sägs ofta att ”vi är vad vi äter.” Sanningen är att vi inte bara är vad vi äter, utan det vi smälter och kan ta upp från maten. Många faktorer i våra moderna kost och livsstil kan störa effektiv matsmältning, vilket betyder att även när vi äter en hälsosam kost kanske vi inte får den fulla effekten av näringen som vi förväntar oss av våra livsmedel.

Försämrad matsmältningsfunktion kan leda till enstaka tecken på matsmältningsbesvär, som gas, uppblåsthet, förstoppning och att känna sig alltför mätt efter måltiderna. Men det är bara toppen av isberget. En något försvagad matsmältning innebär att vi inte effektivt absorberar vitaminer, mineraler, fetter eller aminosyror och hela vår kropp kan påverkas i områden som immunsystem, ben- och ledhälsa, energinivåer, balanserat humör, reproduktiv hälsa och mer.

Saker som psykologisk stress, matkänslighet, äta på språng, åldrande och olika sjukdomstillstånd kan försämra matsmältningsfunktionen. Lyckligtvis finns det växtbaserade enzymer som kan hjälpa till med hälsosam nedbrytning och upptag av näringsämnen från vår mat.

Plant Enzyme Digestive Formula innehåller stöd för att smälta alla tre makronäringsämnena: kolhydrater, proteiner och fetter:

• Enzymer som bryter ned kolhydrater: amylas, glukoamylas, cellulas, hemicellulas, diastas, beta-glukanas och invertas. Dessa är till hjälp för uppdelningen av enkla sockerarter liksom komplexa kolhydrater, stärkelse och fiber. Denna produkt innehåller också laktas för matsmältningen av laktos - ”mjölksocker” *

• Enzymer som bryter ned protein: proteas, syraproteas, alfa-galaktosidas, proteas SP

• Enzymer som bryter ned fett: lipas

Plant Enzyme Digestive Formula innehåller inga animaliska produkter. Den har en vegetabilisk kapsel och är därför även optimal för vegetarianer.

Den är utmärkt för förbättrad matsmältning av vegetabiliska livsmedel som korn och bönor, liksom mejeriprodukter, som ofta framkallar matsmältningsbesvär. Förbättrad matsmältningen innebär att vi kommer att utnyttja mer av de väsentliga, livsuppbyggande näringsämnena i maten vi äter.

MJÖLKFRI – VEGETABILISK – GLUTENFRI - SOJAFRI - NON-GMO


Rekommenderad dos 
1 kapsel till varje måltid.


Positiva effekter av ämnen i Plant Enzyme Digestive i forskningsstudier

·         Bryter ned mjölksocker – laktos

·         Underlättar vid nedbrytning av linser, bönor och andra svårsmälta vegetabilier

·         Förbättrat näringsupptag

·         Stöd för näringsupptag vid magtarmsjukdom

·         Stöd vid läckande tarm (”leaky gut”)


Forskningsstudier referenser
The role of enzyme supplementation in digestive disorders.
Roxas M.Altern Med Rev. 2008 Dec;13(4):307-14.PMID: 19152478 Free article. Review.

Pancreatic enzyme pharmacotherapy.
Ferrone M, Raimondo M, Scolapio JS.Pharmacotherapy. 2007 Jun;27(6):910-20

Lipase supplementation therapy: standards, alternatives, and perspectives.
Layer P, Keller J.Pancreas. 2003 Jan;26(1):1-7.

Recent advances in the management of lactose intolerance.
Savaiano DA, Kotz C.Bol Asoc Med P R. 1989 May;81(5):188-92.PMID: 2660841 Review.

Enzyme therapy for malabsorption in exocrine pancreatic insufficiency.
Roberts IM.Pancreas. 1989;4(4):496-503.

Small intestinal permeability in dermatological disease.
Hamilton I, Fairris GM, Rothwell J, Cunliffe WJ, Dixon MF, Axon AT.Q J Med. 1985 Sep;56(221):559-67.


Kvalitet är Designs for Health främsta prioritet
Designs for Health (DFH) framställer högkvalitativa kosttillskott. För att uppnå detta mål producerar DFH kosttillskott i egen produktionsanläggning där tillverkningsprocessen är grundligt kontrollerad. DFH har avancerade kvalitetssäkringsprogram och överträffar både bransch- och regelstandard för att säkerställa optimal kvalitet och tillse att produkterna är fria från miljöföroreningar. DFH´s produkter framställs i *FDA-inspekterade anläggningar.


Designs for Health kvalitetssäkringsprogram innefattar bland annat
Designs for Health kvalitets säkring överstiger industristandarder för kvalitet. Deras omfattande utvärderingskriterier är utformade för att bekräfta alla aspekter som påverkar kvalitet och effekt, särskilt:

·         Renhet

·         Kvalitet

·         Styrka

·         Sammansättning

Från råvaruval genom tillverkning till frakt av den färdiga produkten följer Designs for Health de strängaste kvalitetskontrollstandarderna. Varje steg i processen kontrolleras noggrant och garanterar att deras kunder får konsekvent kraftfulla och effektiva kosttillskott varje gång de beställer.

Produkten är inte ämnad att behandla sjukdom.

 

PLANT ENZYME DIGESTIVE FORMULA

Näringsdeklaration

Innehåll i 1 kapsel

Mängd

DRI

PhytoENZ

  Amylas, Proteas SP, Proteas, Diastas, Laktas, Glukoamylas,
  Alfa-galactosidas, Beta-glucanas, Syra proteas, Fytas,
  Cellulas, Hemi-cellulas, Invertas, Lipas.

105mg

*

 

 

 

 

Ingredienser:  Amylas, proteas SP, proteas, diastas, laktas, glukoamylas, alfa-galactosidas, beta-glucanas, syraproteas, fytas, cellulas, hemi-cellulas, invertas, lipas, mikrokristalincellulosa, cellulosa, vegetabilisk stearat.