Aktuell info

Nyheter publiceras fortlöpande på den här sidan


Kosttillskott åter i lager

Slutsålda kosttillskott är under transport för leverans.
Preliminärt åter för försäljning vecka 35 - 2019.

Mvh/
Doktor Cecilia Fürst 2019-08-22NYA FÖRELÄSNINGAR 2019
 
Hej!

Vinnare i utlottningen av en DNA-analys, wellnessrapport om humör, sömn, närings- och träningsprofil är ”Serie R nr 72”. Se lottfärg på publicerad bild av lotten.
Vänligen skicka en bild av lotten till adm@vitalmedicin.se

Mvh/
Cecilia Fürst

Se bilaga nedan - lottnummer/färg
sitedirect://file_file-s0/568
 
 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Vitala Kosttillskott

Produkter integrerade med "vitalmedicin.se" kommer fortsättningsvis att använda en egen nätadress - www.vitalakosttillskott.se

Produkter vars begynnelsenamn är Kalcium finns fortsättningsvis placerade på bokstaven K i stället för som tidgare under bokstaven C (Calcium) engelsk stavning.

Produkten Hormone Balance byter namn till Dim Komplex. Orsaken är att gällande lagstiftning inte tillåter ett namn som, i detta fall, anknyter till begreppet hormoner på ett eller annat sätt. Med andra ord Dim Komplex är det nya namnet på Hormone Balance fortsättningsvis. Av samma skäl byter Berry Well Immune Support namn till Berry Well vilket därmed också är i enlighet med gällande lagstiftning.

GI Repair Powder heter fortsättningsvis GI Powder av samma skäl som ovan. Repair är med andra ord något som inte får användas i namnet.

Efterfrågan av Vital Nutrients produkter är stor.  Eftersom våra produkter genomgår en omfattande kontroll i samband med tillverkning och utförsel till Sverige från USA så innebär detta ibland förseningar i transporterna. FDA (Food and Drug Adminstration) utfärdar kontrolldokument i kvalitetshänseende tillsammans med Livsmedelsverket och vissa av produkterna måste dessutom passera, det inom EU komplicerade tullsystemet, TRACES. Vi arbetar aktivt med att förbättra leveranstiderna av produkterna.

Länk till kosttillskott; klicka här
 

Vital Medicin
Vill du nå Vital Medicin och Cecilia Fürsts konsultationstjänster gör du detta genom att använda www.vitalmedicin.se.