Joint Ease 2.0 # 120 st 

Joint Ease 2.0 # 120 st

626 kr

Produktinformation

Översikt
Joint Ease 2.0 är en kombination av örtextrakt och bromelain, ett växtbaserat proteolytiskt enzym (ett ämne som bryter ner ogynnsamma proteiner). Den här kombinationen är en kraftfull antioxidant, som kan bidra till att skapa ett balanserat svar vid inflammatoriska processer och positivt påverka substans P nivåerna i kroppen. De aktiva ämnena i denna sammansättning ger näring åt brosk och leder.

Det är viktigt att man använder bra, giftfria råvaror. Det är mycket viktigt att man kontrollerar innehållet av de aktiva komponenterna, om man skall få en effektiv och säker produkt. Väldigt få företag har resurser och kompentens att utföra dessa tester.

Se nedan avseende denna process hos Vital Nutrients*.

*FDA-inspekterad anläggning. Vital Nutrients registreringsnummer hos *FDA är R11423196344.
Food and Drug Administration, ett av de mest ansedda kontrollorganen i världen i dag avseende kvalitetskrav, motsvarigheten till Läke- och Livsmedelsverket i Sverige.

 

Rekommenderad dos
3 kapslar 2 gånger dagligen i samband med måltid eller enligt ordination.
Vid graviditet kontakta kvalificerad hälsorådgivare.

 

Positiva effekter av ingående ämnen i Joint Ease i forskningsstudier
Artros

Artrit (inflammation i leder)

Stöd för broskvävnad i leder

Smärtlindrande


Forskningsstudier referenser
Therapeutic Roles of Curcumin: Lessons Learned from Clinical Trials

AAPS J. 2013 Jan; 15(1): 195–218.

Turmeric (curcumin) improves postoperative pain- and fatigue-related PROs following LC.
Surg Endosc. 2011 Dec;25(12):3805-10. doi: 10.1007/s00464-011-1793-z. Epub 2011 Jun 14

Curcumin inhibits gene expression of receptor for advanced glycation end-products (RAGE) in hepatic stellate cells in vitro by elevating PPARγ activity and attenuating oxidative stress.

Br J Pharmacol. 2012 Aug; 166(8): 2212–2227.

Open, randomized, controlled clinical trial of Boswellia serrata extract as compared to valdecoxib in osteoarthritis of knee
IJ of Pharmacology 2007 Volume : 39 ( 1): 27-29

 

Kvalitet är Vital Nutrients främsta prioritet

Vital Nutrients grundades med intensionen att framställa högkvalitativa kosttillskott. För att uppnå detta mål producerar Vital Nutrients kosttillskott i egen produktionsanläggning där tillverkningsprocessen är grundligt kontrollerad. Vital Nutrients avancerade kvalitetssäkringsprogram överträffar både bransch- och regelstandard för att säkerställa optimal kvalitet och tillse att produkterna är fria från miljöföroreningar. Vital Nutrients är en *FDA-inspekterad anläggning. Vital Nutrients registreringsnummer hos *FDA är R11423196344.

Food and Drug Administration, ett av de mest ansedda kontrollorganen i världen i dag avseende kvalitetskrav, motsvarigheten till Läke- och Livsmedelsverket i Sverige.
 

Vital Nutrients kvalitetssäkringsprogram innefattar bland annat:

Oberoende laboratorietester
Varje ingrediens och färdig produkt testas av oberoende laboratorier som till fullo följer vetenskaplig och etisk praxis för högpresterande laboratorier.

Policy för varje inleverans av råvaror (batchpolicy)
Medan kosttillskottsindustrin i allmänhet testar slumpmässigt med ett fåtal tester så tillämpar Vital Nutrients principen att testa varje leverans och ingrediens samt varje färdig produkt.

Omfattande specifikationer
Råvaruspecifikationerna bygger på grundliga undersökningar av alla ingredienser, dess biomarkörer och tillika eventuell sårbarhet mot föroreningar.

Detaljerna i Vital Nutrients kvalitetskontrollprogram är omfattande, men konceptet är enkelt, Vital Nutrients är villiga att vidta alla nödvändiga åtgärder för att tillhandahålla konsekventa och kliniskt högkvalitativa kosttillskott till medvetna konsumenter på marknaden.

JOINT EASE 2.0

Näringsdeklaration

Rekommenderad daglig dos - 3 kapslar innehåller

Mängd  

 

Curcumin Phytosome - MERIVA® (Curcuma longa rhizome extract
och fosfatidylkolin).
Innehåller soja.

487mg*

Bromelain (hög potent)

337mg*

Boswellia serrata extrakt

300mg*

Rosmarin extrakt

187mg*

Mattram extrakt

150mg*

Serratiopeptidas

(1800units/mg)

30 000 units*

 

Ingredienser

curcumin phytosome - meriva® - innehåller soja, bromelain, boswellia serrata extrakt, rosmarin extrakt, mattram extrakt, vegetabilisk cellulosakapsel, cellulosa, magnesiumsilikat, silika, serratiopeptidas