Osteo-Nutrients # 180 st 

Osteo-Nutrients # 180 st

468 kr

Se fliken "AKTUELL INFO"

Ange din e-post nedan så skickar vi en e-post när produkten åter finns i lager.

Produktinformation

Översikt
Näringspreparat som främjar friska tänder och skelett.

Osteo-Nutrients är ett mångsidigt näringstillskott, som innehåller en stor andel av grundämnena kalcium och magnesium, vilka behövs för att ge friska tänder och skelett. Kalcium är nödvändigt vid många fysiologiska processer och funktioner, som till exempel att upprätthålla och bygga upp benmassa och styrka både före och under menopaus. Vitamin K2-7, menaquinone, främjar möjligheten för osteocalcin att binda kalcium och därvid gynna mineralisering av frisk benvävnad. Förutom att gynna bildandet av benmassa är vitamin K2-7 bra för hjärta och kärl.

Regelbunden träning och en hälsosam diet med tillräckligt intag av kalcium hjälper kvinnliga tonåringar, liksom unga vuxna kvinnor att upprätthålla en frisk benstruktur, vilket kan påverka risken för osteoporos (benskörhet) senare i livet.
För personer med osteoporos i familjen, kvinnor i menopaus, äldre män och kvinnor är ett tillräckligt intag av kalcium kopplat till en minskad risk för osteoporos genom att förlusten av benmassa bromsas. Ett adekvat kalciumintag är viktigt men doser över 2000 mg per dag ger troligen inga ytterligare fördelar.

Rekommenderad dos
1-2 kapslar 2 till 3 gånger dagligen i samband med måltid eller enligt rekommendation.
Vi graviditet kontakta kvalificerad hälsorådgivare.

 
Kvalitet är Vital Nutrients främsta prioritet

Vital Nutrients grundades med intensionen att framställa högkvalitativa kosttillskott. För att uppnå detta mål producerar Vital Nutrients kosttillskott i egen produktionsanläggning där tillverkningsprocessen är grundligt kontrollerad. Vital Nutrients avancerade kvalitetssäkringsprogram överträffar både bransch- och regelstandard för att säkerställa optimal kvalitet och tillse att produkterna är fria från miljöföroreningar. Vital Nutrients är en *FDA-inspekterad anläggning. Vital Nutrients registreringsnummer hos *FDA är R11423196344.
Food and Drug Administration, ett av de mest ansedda kontrollorganen i världen i dag avseende kvalitetskrav, motsvarigheten till Läke- och Livsmedelsverket i Sverige.Vital Nutrients kvalitetssäkringsprogram innefattar bland annat:


Oberoende laboratorietester
Varje ingrediens och färdig produkt testas av oberoende laboratorier som till fullo följer vetenskaplig och etisk praxis för högpresterande laboratorier.


Policy för varje inleverans av råvaror (batchpolicy)
Medan kosttillskottsindustrin i allmänhet testar slumpmässigt med ett fåtal tester så tillämpar Vital Nutrients principen att testa varje leverans och ingrediens samt varje färdig produkt.

Omfattande specifikationer
Råvaruspecifikationerna bygger på grundliga undersökningar av alla ingredienser, dess biomarkörer och tillika eventuell sårbarhet mot föroreningar.

Detaljerna i Vital Nutrients kvalitetskontrollprogram är omfattande, men konceptet är enkelt, Vital Nutrients är villiga att vidta alla nödvändiga åtgärder för att tillhandahålla konsekventa och kliniskt högkvalitativa kosttillskott till medvetna konsumenter på marknaden.

OSTEO-NUTRIENTS

Näringsdeklaration

Rekommenderad daglig dos - 2 kapslar innehåller

Mängd

Index DRI

 

 

 

Vitamin D3 (Cholecalciferol)

800IU

400

Vitamin K (som Vitamin K2-7)

50mcg

66

Kalcium (70 % Dikalciummalat och 30 Kalciumkarbonat)

1200mg

150

Magnesium (70 % som Dimagnesiummalat och 30 % Magnesiumoxid)

400mg

106

 

 

 

Lysin HCl

100mg

*

Horsetail Aerial Part Powder

100mg

*

 

Ingredienser
kalcium, magnesium, lysin hcl, horsetail aerial part powder, gelatinkapsel, magnesiumcitrat, ascorbylpalmitat, vitamin d3