ProVeg 524gr # protein med vaniljsmak 

ProVeg 524gr # protein med vaniljsmak

497 kr

Produktinformation

Översikt
ProVeg är ett proteintillskott som alla kan använda. Den innehåller 23g protein, med en omfattande aminosyra sammansättning. Lämpar sig för så väl dig som vill ha ett enkelt och lättupptagligt protein och för dig som idrottar. Den är smaksatt med naturlig vanilj och innehåller inga tillsatser av socker eller konstgjorda sötningsmedel. ProVeg innehåller inte soja, gluten, mjölkprodukter eller genetiskt modifierade ingredienser. Detta växtbaserade tillskott av protein lämpar sig därmed utmärkt för en mängd olika kosthållningar.
ProVeg är välsmakande och lätt att kombinera med dina favorit smoothies.
Lämpligt för vegetarianer som proteintillskott.

Rekommenderad dos
4 toppade tsk 1 gång dagligen, eller enligt rekommendation.
Vi graviditet kontakta kvalificerad hälsorådgivare.

Kvalitet är Vital Nutrients främsta prioritet

Vital Nutrients grundades med intensionen att framställa högkvalitativa kosttillskott. För att uppnå detta mål producerar Vital Nutrients kosttillskott i egen produktionsanläggning där tillverkningsprocessen är grundligt kontrollerad. Vital Nutrients avancerade kvalitetssäkringsprogram överträffar både bransch- och regelstandard för att säkerställa optimal kvalitet och tillse att produkterna är fria från miljöföroreningar. Vital Nutrients är en *FDA-inspekterad anläggning. Vital Nutrients registreringsnummer hos *FDA är R11423196344.

*Food and Drug Administration, ett av de mest ansedda kontrollorganen i världen i dag avseende kvalitetskrav, motsvarigheten till Läke- och Livsmedelsverket i Sverige.
 

Vital Nutrients kvalitetssäkringsprogram innefattar bland annat:

Oberoende laboratorietester
Varje ingrediens och färdig produkt testas av oberoende laboratorier som till fullo följer vetenskaplig och etisk praxis för högpresterande laboratorier.

Policy för varje inleverans av råvaror (batchpolicy)
Medan kosttillskottsindustrin i allmänhet testar slumpmässigt med ett fåtal tester så tillämpar Vital Nutrients principen att testa varje leverans och ingrediens samt varje färdig produkt.

Omfattande specifikationer
Råvaruspecifikationerna bygger på grundliga undersökningar av alla ingredienser, dess biomarkörer och tillika eventuell sårbarhet mot föroreningar.

Detaljerna i Vital Nutrients kvalitetskontrollprogram är omfattande, men konceptet är enkelt, Vital Nutrients är villiga att vidta alla nödvändiga åtgärder för att tillhandahålla konsekventa och kliniskt högkvalitativa kosttillskott till medvetna konsumenter på marknaden.

PROVEG (Protein med vaniljsmak)

Näringsdeklaration

Innehåll 100 gram

Energi 1,63 KJ/0,39 kcal  (från fett 0,37 KJ/0,09 kcal)

Näringsvärde per 100 gram

 

Index DRI

 

 

 

Totalt fett innehåll

9,8g

5

  Mättat fett

1,7g

3

  Transfett

0g

 

Kolesterol

0g

0

Natrium

1g

14

Kolhydrater

3,8g

5

  varav sockerarter

0g

 

Protein

70,2g

46

  varav ärtprotein

70,2g

46

Salt

1,010g

43

Vitamin A

 

<0,1

Vitamin C

 

<0,1

Kalcium

0,113g

4,6

Järn

0,021g

50

 

Ingredienser

ärtproteinisolat, naturlig vanilj, steviolglykosider