Astragalus Root Extract (300mg) # 90 st 

Astragalus Root Extract (300mg) # 90 st

429 kr

Produktinformation

Översikt
Astragalus kan ha positiva effekter på immunförsvaret, som en antioxidant. Den har ett högt innehåll av mineraler och mikronäringsämnen. Bra att använda vid förkylning eller influensa.
Astragalus kan ha positiva effekter vid trötthet och utmattning. Den kan även ha positiva effekter på cirkulationen till hjärnan.

Rekommenderad dos 
1-2 kapslar 2-3 gånger dagligen.
Vid graviditet kontakta kvalificerad hälsorådgivare.

Positiva effekter av Astragalus Rot Extrakt i forskningsstudier
Hjälper till att förhindra förkylning och influensa
Bra antioxidant
Bra för hjärtat
Förbättrar energi
Ökar immunsystemet

Forskningsstudier referenser
Chinese Herb Astragalus membranaceus Enhances Recovery of Hemorrhagic Stroke: Double-Blind, Placebo-Controlled, Randomized Study
Evid Based Complement Alternat Med. 2012; 2012: 708452.

Antiinflammatory activity of astragaloside IV is mediated by inhibition of NF-κB activation and adhesion molecule expression.
Thrombosis and Haemostasis. 2003;90(5):904–914.

Effect of astragalus injection on immune function in patients with congestive heart failure
Zhongguo Zhong Xi Yi Jie He Za Zhi.
2003 May;23(5):351-3.

 

Kvalitet är Vital Nutrients främsta prioritet
Vital Nutrients grundades med intensionen att framställa högkvalitativa kosttillskott. För att uppnå detta mål producerar Vital Nutrients kosttillskott i egen produktionsanläggning där tillverkningsprocessen är grundligt kontrollerad. Vital Nutrients avancerade kvalitetssäkringsprogram överträffar både bransch- och regelstandard för att säkerställa optimal kvalitet och tillse att produkterna är fria från miljöföroreningar. Vital Nutrients är en *FDA-inspekterad anläggning. Vital Nutrients registreringsnummer hos *FDA är R11423196344.

*Food and Drug Administration, ett av de mest ansedda kontrollorganen i världen i dag avseende kvalitetskrav, motsvarigheten till Läke- och Livsmedelsverket i Sverige.


Vital Nutrients kvalitetssäkringsprogram innefattar bland annat:

Ober
oende laboratorietester
Varje ingrediens och färdig produkt testas av oberoende laboratorier som till fullo följer vetenskaplig och etisk praxis för högpresterande laboratorier.

Policy för varje inleverans av råvaror (batchpolicy)
Medan kosttillskottsindustrin i allmänhet testar slumpmässigt med ett fåtal tester så tillämpar Vital Nutrients principen att testa varje leverans och ingrediens samt varje färdig produkt.

Omfattande specifikationer
Råvaruspecifikationerna bygger på grundliga undersökningar av alla ingredienser, dess biomarkörer och tillika eventuell sårbarhet mot föroreningar.

Detaljerna i Vital Nutrients kvalitetskontrollprogram är omfattande, men konceptet är enkelt, Vital Nutrients är villiga att vidta alla nödvändiga åtgärder för att tillhandahålla konsekventa och kliniskt högkvalitativa kosttillskott till medvetna konsumenter på marknaden.

ASTRAGALUS ROT EXTRAKT 300 mg

Näringsdeklaration

Innehåll i 6 kapslar

Mängd

RDI

 

 

 

Astragalus membranaceus rote extract

1800mg

*

 

Ingredienser

Astragalus rot extrakt, vegetabilisk cellulosakapsel, kalciumkarbonat, rispulver, silika.